Не може да бъде! Анелия цъфна без… силикон! (ФОТО)

Гласувайте за статията

Анелия се освободи от имплантите в деколтето си и вече е без силикон, шушукат упорито нейни фенове

 

Не е истина – Анелия изхвърли силикона от пазвата си?!

Това усърдно коментират нейни фенове, които я зърнаха на участие далеч по-плоска от преди, забеляза Kliuki.net.

Анелия изненада всички - остана без силикон?!

Анелия изненада всички – остана без силикон?!

Или по-точно, каквато си беше в самото начало на кариерата. Някои я помнят, а други дори и не подозират колко пусто беше в деколтето на Анелия.

Сега обаче ясно се вижда, че тя се е лишила от количеството кубици и е заложила на естествената визия. Дали това е вярно, все още не може да се каже със сигурност, но е възможно Анелия просто да е сложила по-малки подплънки, ако старите й нещо са дефектирали. Така или иначе, тя вече предизвика фурор сред обожателите си, които направо не повярваха какво се е случило с бюста й. Истерията бързо се пренесе в интернет пространството и заваляха реакции от всички страни. Спорът явно няма да приключи скоро, освен ако Анелия сама не отвори уста по темата и да разсея напълно съмненията.

В миналото певицата на „Пайнер” твърдеше, че не е привърженик на пластичните операции, но после се подаде на скандалната тенденция във фолка. Радваме се, че все пак не е от тези, които изпадат в крайности и не се е преобразила до такава степен, че да не я познаем от старите снимки.

А сега вижте каква е Анелия без силикон!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар