Не била хубава?! Вижте уникални снимки на Мис Тийн

Гласувайте за статията

Вени Савова отнесе куп обиди от анти фенове

След участието на най-красивата ни тийнейджърка Вени Савова  при Росен Петров в публичното пространство се появиха куп обидни изказвания, че моделката може да си съперничи единствено с Антония Петрова. Сравнението на Вени с мис Крокодил обаче се оказа повече от неуместно. Още повече, че тийнейджърката обявена за втора по красота в света има всички основания да се гордее с титлата си.

Вени Савова доказа, че е най-красивата мис Тийн

Вени Савова доказа, че е най-красивата мис Тийн

Редица фотосесии и изяви на модния подиум в САЩ доказват недвусмислено, че журито на конкурса не е трябвало да я избере за втора, а за първа по красота в света. Едва ли някой може да отрече, че мис Тийн е хубава.

Тийнейджърката показва безупречна визия

Тийнейджърката показва безупречна визия

„Всеки има лоши дни. Това, че е изглеждала така при Росен Петров, не означава, че е грозна“, възмущават де фенове на Вени. И допълват, че любимката им няма нищо общо с мис Крокодил.

Самата Вени опроверга изявленията и заяви, че не желае да прави модна кариера в България, а още по-малко да я сравняват с други миски.

Мис Тийн напълно заслужава титлата втора по красота в света

Мис Тийн напълно заслужава титлата втора по красота в света

„Както казах, не съм ходила по българските подиуми и не желая да бъда свързвана с тях. Не искам и да знам в България как печелят конкурси. Не ме и интересува, но не ме слагайте под общ знаменател с другите Мис-ки.“, написа тя на страницата си в социалната мрежа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар