Наталия Кобилкина се извъди тузарка – виж дома й

Наталия Кобилкина се извъди тузарка – виж дома й
3 (60%) 1 vote

Наталия Кобилкина се оказа не коя да е, за да живее къде да е, тя тъне в лукс

Наталия Кобилкина е новата тузарка в столицата, видя Kliuki.net.

Наталия Кобилкина

Страхотен дом има Наталия Кобилкина

Експертката по любовни отношения обитава такъв дом, че всеки би й завидял. От известно време рускинята е съседка на Евгени Минчев в лъскавия комплекс в квартал Манастирски ливади, писа изданието HotArena.net.

Цялата гъзария струвала на Наталия Кобилкина и мъжа й 100 хиляди в евро. Жилището определено е скъпарско, но палавницата била абсолютно сигурна, че трябва да го имат. То изпълнявало всички нейни желания наведнъж.

И така, Кобилкина вече е горд стопанин на уникален дом, в който обожава да се усамотява, когато й остава време от натовареното ежедневие.

Наталия Кобилкина

Солидна сума е платила Наталия Кобилкина, за да се радва на такъв лукс

Наталия Кобилкина няма да се мести в Англия, наскоро тя се наложи да опровергае слуха.

Сподели, че има намерение да пътува в чужбина и да се застоява, когато работата й го изисква, но не и да загърби България завинаги. Та тя много тачела родината ни и нямало това как да се случи…

Клиентите й за малко да изпаднат в шок. Кой ще им обяснява занапред как да я карат в интимните дела, ако Кобилкина ги зареже така внезапно?!

Сега те са спокойни, а и могат да се завъртят край баровското апартаментче на любимката си, за да зърнат какъв ресторант, фитнес и СПА са разположени в сградата. Отделно има и няколко бутика, офиси, ателиета.

Е, до покоите на Наталия Кобилкина надали ще стигнат, но пък може да се насладят на снимките, които публикуваме. Звездата се радва също на зимна градина, бар, кътове за срещи, охрана и детска площадка в зданието.

Разполага и с подземно парко място, за което е цакала още поне 10 бона евро. Понеже инвеститорът също е руснак, Наталия Кобилкина му се доверила напълно, че ако даде парите си, то ще се ползва от всички възможни екстри в своя дом.

Вижте сами за какво става дума!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар