Натали Портман въвлечена в интрига

Гласувайте за статията

Красивата актриса беше предизвикана от собствената си дубльорка пред медиите. Въпросният филм е “Черния лебед”, където Натали е ползвала заместничка в някои от ключовите моменти. Дубльорката тръби наляво и надясно, че заслугите са изцяло нейни. Тя обвинява актрисата, че си приписва всички дивиденти за големия успех на филма. Натали, която получи Оскар за ролята си на балерина, се гордее изключително много с успешната продукция.

Тя очаква своята първа рожба и не желае да влиза в словесен двубой с нахалницата. Натали е работила много упорито над представянето си във филма, като се е подготвяла година, преди да започнат снимките. Актрисата приема обвиненията на своята дубльорка като поредната интрига на Холивуд и не смята да си губи времето в размяна на реплики пред медиите. Нещо, с което не може да се похвали заместничката й.

Момичето, използвано за някои сцени, си търси правата, които са конкретизирани по договор. Явно, стремежът за слава и известност, може да завърти главата на всяка девойка, решила да търси щастието си в Холивуд. Е, Натали не е от тях. Тя гради кариера от години и бавно върви нагоре. А филмът “Черния лебед” е най-голямото постижение за младата актриса, с което има пълното право да се гордее.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар