Наследникът на Въргала с Ламборгини на бала си

Гласувайте за статията

Синът на Влади Въргала с тузарска кола

Наследникът на Влади Въргала събра очите на зяпачите в столицата. Синът на актьора се появи с жълто ламборгини на бала си.

Абитуриентът Виктор заел колата от приятеля на баща си Константин. Който с удоволствие му предоставил лъскавото возило, с което наскоро се сдоби.

Синът на Въргала с Ламборгини на бала си

Синът на Въргала с Ламборгини на бала си

„Аз му казвах с колело да отиде, с ретро кола, но той си е бърз и яростен“, смее се Въргала на решението на сина си. Младият Виктор събра погледите на присъстващите с тузарския автомобил.

Фолк певецът с голяма охота предоставил на сина на Въргала колата. Преди година изпълнителят се снима във филма на баща му „Операция: Шменти-капели“.

Наследникът на актьор взе колата на Коцето

Наследникът на актьор взе колата на Коцето

Младежът успешно се дипломира в столичната 81 езикова гимназия. И скоро заминава за Англия, където ще учи бизнес и финанси, пишат от „Стандарт“.

Заедно с Виктор на изпращането на зрелостниците се появи и приятелката му Каролина, която бе и негова дама на бала.

Що се отнася до Въргала, той толкова се разчувства по време на изпращането на сина си, че не пропусна да разкаже няколко забавни истории за него. Актьорът – режисьор не крие, че наследникът му е луда глава и почти непрекъснато е бил пациент на травматологията в „Пирогов“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар