Наследникът на Кишишев става фотограф

Гласувайте за статията

Синът на спортиста се увлече по фотографията

Истинско умиление на терена предизвика тези дни синът на Радостин Кишишев–Димитър. Малчуганът бе щракнат на стадиона, докато снимаше успехите на баща си. 12-годишния наследник на футболиста, който упорито върви по неговите стъпки, очевидно има талант не само за футболист. А също и за фоторепортер.

Митко Кишишев стана фотограф сн. Булфото

Митко Кишишев стана фотограф сн. Булфото

Малкият Димитър бе забелязан на стадиона с професионален фотоапарат. Очевидно талантливия младеж вече трупа опит „на терен“ като фоторепортер. И запечатва успехите на баща си.

Снимките на младежа умилиха интернет потребителите и футболните фенове, които станаха съпричастни със семейната драма на Радостин. Кишишев изгуби съпругата си Красимира през октомври миналата година.

Малчуганът вече трупа опит на терена

Малчуганът вече трупа опит на терена

Младата жена почина от рак, след като две години полагаше отчаяни усилия да се пребори с болестта. Ударът бе изключително жесток за цялото семейство, а смъртта й покруси страната.

И до днес футболистът с усилие говори за нея и едва преди два месеца за първи път разказа за загубата й. „Красимира беше любовта на живота ми. Жената, в която се влюбих и изживях безброй щастливи мигове.“, със сълзи на очите разказа футболиста.

Спортистът и покойната му съпруга имат двама сина–Продан и по-малкият Димитър, който върви по стъпките на баща си и очевидно има ново амплоа–изявява се като фотограф.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар