Наследничката на Кичка напушена до козирката

Гласувайте за статията
Кристи живее разпасано в Америка

Щерката на естрадната ни прима Кичка Бодурова води разпасан начин на живот. Кристи от години живее в Щатите, където прекарва времето основно в шумни купони, пиене и мъже – пише „168 часа”. Материалното момиче е задоволено с всичко и се е отдало изцяло на разгула – отбелязва с ирония изданието.
Девойката носи фамилията на баща си – Зарпас, а приятелите й отвъд Океана я определят като неуморна купонджийка. Кристи е израснала в богаташки квартал в Лас Вегас, без да е била лишавана от нищо.
В социалната мрежа Фейсбук Кристи сама се похвали, че от 100 дни не е пушила марихуана и по този повод било редно да се напие.

 

Кристи на Кичка

Кристи е разглезена мамина щерка

Парадоксалното в този случай е, че майка й като строг ментор постоянно прави забележки на по-младите в „Музикална академия” за техните лоши навици.
Кичка Бодурова демонстративно показва, че живее с истински стил. Певицата държи да закусва с черен хайвер и да пие само луксозно кафе, внесено от Щатите.
Заслепена от звездния начин на живот, който води благодарение на богатия си мъж, Кичка Бодурова е загърбила възпитанието на собствената си дъщеря – коментира изданието. Така щерката на Кичка не скучае, докато майка й раздава правосъдие в музикалното риалити.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар