Наследничката на Джони Деп истинска красавица (Снимки)

Гласувайте за статията

Дъщерята на Джони Деп порасна и вече е истинска красавица.

Тийнейджърката постепенно се отърсва от детските си черти и дава заявка за уникален и съвършен женски чар.

В лицето си притежава черти и от двамата си родители — има по малко и от баща си, и от майка си. Но мнозина казват, че все повече прилича на майка си Ванеса Паради. От брака си с Джони Деп, френската певица роди дъщеря си Лили Роуз Деп. Тя вече порасна, въпреки че баща й продължава да „лудува“ и преди няколко месеца заряза Ванеса заради актрисата Амбър Хърд.

Младата Лили Роуз има талант и видимо актьорско майсторство. Вероятно това е наследство от татко Джони. Всички смятат, че Лили Роуз Деп „се е метнала“ на баща си Джони Деп и твърдо е решила да стане актриса. Тя дори вече се справи с една филмова роля в трилъра „Tusk“, а през 2015 година ще се снима във филма „Yoga Hosers“, в който ще партнира на баща си. Така Джони Деп ще й бъде баща не само в живота, а и на филмовата лента.

Щерката на Джони Деп истинска хубавица

Щерката на Джони Деп истинска хубавица

Освен красотата, Лили Роуз е наследила и женствения чар на майка си Ванеса Паради. Лили и брат й Джон Кристофър са деца на Деп от актрисата и певицата Ванеса Паради. Двамата се разделиха през 2012 година.dep 2

„Тя е умно дете, с доста сложен характер, супер интелигентно, чак ме плаши. Често реагира много противоречиво за 15-годишно момиче. В един момент може да бъде най-сладкото същество на света, а след това да е твърда, силна и волева“ — казва Джони Деп за дъщеря си.dep

В свое интервю той заяви, че децата му са много по-умни от него.“Идвам в къщи, а дъщеря ми си пише домашното. Какво четеш скъпа? „Омировата Одисея“. След това започва да ми задава въпроси и аз съм развълнуван и объркан, защото съм много по-невеж от нея. „- казва Деп.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар