Наследницата на Николета става водеща в „Поверително“?!

Наследницата на Николета става водеща в „Поверително“?!
5 (100%) 1 vote

Никол Божинова влиза в „Поверително“, ще взима интервю от Николета

Любопитен слух достигна до ушите на Kliuki.net. Дъщерята на Николета Лозанова Никол Божинова ще бъде една от звездите на „Поверително“ тази събота. Малката чаровница обаче няма да бъде просто гост. А ще влезе в ролята на водеща и именно тя ще изповяда майка си за скандалите около нея в последно време.

Според информация на news7.bg Николета Лозанова ще се изповяда и ще отговори на всички въпроси за последните клюки около себе си, скандалите и личния си живот. Тя за първи път ще даде ексклузивно интервю с най-близки до нея човек—дъщеря й Никол.

Никол Божинова става водеща в  "Поверително"?!

Никол Божинова става водеща в „Поверително“?!

Само идеята, че малкото момиченце, ще участва в предаването предизвика доста гневни коментари в мрежата, hotarena.net. Майки недоволстват из форумите, че Лозанова подлага на стрес дъщеря си, излагайки я така под светлините на прожекторите. „Та тя едва говори, как може да я използва по този начин“, „Това е прекалено—да се възползва така от едно дете, за да си вдигне реномето“, недоволстват в мрежата.

Как и дали малката Никол ще се справи като водеща не е много ясно. Но из форумите вече се чуват гневни коментари, че Иван и Андрей тотално са се олели. Други се чудят как Валери е позволил да се подлага дъщеря му на подобно нещо. „Защо поне Божинов не се е намесил? Никол все пак е и негово дете?“, недоумяват във Фейсбук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар