Наследницата на Коцето—най-красива от децата на Бг звездите

Гласувайте за статията

Фенове обявиха дъщерята на Коцето за най-красивото дете у нас

Щерката на Коцето и Надя бе обявена за най-красивото дете на БГ звезди. Фенове на певеца изпаднаха в умиление при вида на малкото момиченце.

Мариана на Коцето умили мрежата

Мариана на Коцето умили мрежата

Очарователната кукличка на Константин открай време очарова феновете на певеца. Които са на мнение, че малката красавица е най-красивото звездно дете у нас. Потребителите изпадат в умиление всеки път, когато певецът пусне снимка на дъщеря си. Която и според него самият е красива като майка си Надя.

Поредната снимка на малката чаровница, така зарадва феновете, че те изпаднаха в еуфория. „Кукла“, „Принцеса“, „Красавица“, „Най-красивото дете“, „Сладурана“, са само част от реакциите в мрежата.

Всъщност малката Мариана надмина по популярност и дъщерята на Валери и Николета. Малката Никол очарова феновете на майка си, които са категорични, че наистина е сладко бебе, но далеч не може да се сравнява с наследницата на Коцето.

И докато малката Никол все повече заприличва на втора Сури Круз, Коцето признава, че далеч не глези толкова често дъщеря си. Нещо повече — певецът предпочита тя да израсне като нормално дете, а не да се възприема като звезда от малка. Това обаче не пречи фенове и форумци да твърдят, че малката Мариана е най-красивото звездно бебе у нас.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Наследницата на Коцето—най-красива от децата на Бг звездите”

  1. Mariq Penkova

    юли 09. 2013

    Всички деца са красиви! Не можете да делите децата на звездни или не! Грозно е! Те носят своя чар на непорочни, малки, безгрижни деца! Всички са сладки, мили и красиви! ВСЕКИ СИ ОБИЧА ДЕЦАТА И ЗА ВСИЧКИ РОДИТЕЛИ ДЕЦАТА СА ИМ НАЙ-ЗВЕЗДНИТЕ! Дали пък този журналист, който е писал статията, има въобще деца, за да прави сензация с това?

    Reply to this comment

Добавете коментар