Наследницата на Дуейн Джонсън — Скалата се оказа истинска красавица (Снимки)

Наследницата на Дуейн Джонсън — Скалата се оказа истинска красавица (Снимки)
5 (100%) 4 votes

Кеч легендата показа порасналата си дъщеря

Тя е жив пример, че приказката за малкото патенце, превърнало се в красив лебед все още е жива. Дъщерята на Дуейн Джонсън-Скалата Симоне спря дъха на феновете на баща си при последната си поява в Ню Йорк.

Младата девойка се е превърнала в истинска красавица. И на кеч легендата му става все по-трудно да се справя с ухажорите, които не спират да се въртят около порасналото му момиченце.

Дъщерята на Скалата стана истинска красавица

Дъщерята на Скалата стана истинска красавица

Скалата сам признава, че е особено близък с дъщеря си и я обожава. Трагедията с приятеля му Пол Уокър го накара отново да си припомни колко му е скъпа тя и колко държи на нея. „Тя е най-голямото ми съкровище, ние имаме специална връзка“, споделя Дуейн за Симоне. Самата тя не крие, че обожава баща си и той е най-голямата й гордост.

Малкото патенце се превърна в красив лебед

Малкото патенце се превърна в красив лебед

skalata 3Въпреки всичките си пари и слава Дуейн не можа да даде спокойно и безметежно детство на Симоне. Заради огромната прилика между двамата, чаровницата отнасяла доста подигравки в училище като малка. Днес обаче никой не смее да нарече Симоне женско копие на Скалата. Но, все пак ухажорите й наистина си имат страховити проблеми заради нея, особено когато я канят на среща. Тъй като трябва да искат разрешение от баща й!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар