Наско от Х Фактор заби близначката Александра

Наско от Х Фактор заби близначката Александра
4 (80%) 2 votes

Двамата обявиха любовта си във Фейсбук, фенките на хубавеца изпаднаха в траур

Наско и Александра са първата двойка в тазгодишния Х Фактор

Наско и Александра са първата двойка в тазгодишния Х Фактор

Първата любовна история в тазгодишния сезон на Х Фактор вече е факт! По ирония на съдбата, любовните искри прехвърчаха между участничка, която вече беше изгонена от зрителите и един от любимците на публиката, който все още е в шоуто. Става въпрос за 17-годишният симпатяга Атанас Колев и Александра Димитрова, която участва в Х Фактор заедно с близначката си Владислава. Двете напуснаха шоуто безславно още след първите концерти. Изглежда обаче продукцията все пак е донесла късмет поне на Алекс, която се загаджи с превърналият се в любимец на тийнейджърките Наско.

Къдравелката използва личния си профил в социалната мрежа Фейсбук, за да разкрие връзката им. Александра публикува своя доста предизвикателна снимка, към която споделя, че просто иска да се разкрие публично пред всички, последвано от от името на Атанас и сърце. Симпатягата също не остава безучастен и отговаря с цели три сърца на очевидно новата си половинка.

Явно между двамата са се появили романтични чувства. Друг е въпросът колко трайни ще бъдат те. Припомняме ви, че преди няколко дена онлайн пространство беше взривено от провокативни снимки на двете близначки. Появиха се дори слухове, че те разчитали на издръжката на възрастни чичковци, разбира се срещу съответната услуга.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар