Наско от Х Фактор се разплака на финала! (ВИДЕО)

Наско от Х Фактор се разплака на финала! (ВИДЕО)
5 (100%) 2 votes

Младежът зае второ място на финала

Железния Наско от Х Фактор се разплака. Младежът, който направи супер емоционално изпълнение на Lose Yourself на Еминем, не можа да сдържи сълзите си на сцената на риалити формата. По време на големия финален концерт Наско влезе в пряк двубой с 15-годишната Ана Мария и Жана Бергендорф. И се размина с победата на крачка от финала.

Наско остана втори в надпреварата, като успя да спечели едва 30,1 % от финалния вот. Но се опита да приеме с усмивка нещата.

Рапърът Наско се разплака на финала

Рапърът Наско се разплака на финала

Досега Наско винаги се е показвал като изключително сдържан и спокоен човек. Той заяви на почитателите си да не изживяват второто му място твърде тежко. Въпреки това младежът също не можа да сдържи собствените си емоции, след като научи, че е втори.

Дори Заки призна, че Наско за първи път е успял така да го разчувства и се е раздал докрай. Финалът бе изключително оспорван и надпреварата до последния момент невероятно трудно и тежка.Nasko

Победителката Жана Бергендорф пък зашемети публиката с песен на Уитни Хюстън. Зрителите до последно подкрепяха ту Жана, ту Наско, а победителят бе определен буквално минути преди финала. Шоуто бе повече от зрелищно, а младите звезди изключително амбицирани да спечелят първото място. На финала обаче остана само един—огнената Жана.Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара to “Наско от Х Фактор се разплака на финала! (ВИДЕО)”

 1. edi koi si

  Дек. 21. 2013

  Като се научи да пее а не само да рецитира на музикален фон,спокойно може пак да се яви

  Reply to this comment
 2. еди коя си

  Дек. 22. 2013

  Наско е истинския победител в Х Фактор. И в пряк и в преносен смисъл. И морално,и като вот.

  Reply to this comment

Добавете коментар