Наско от Х Фактор призна: Това с Нелина е специално

Наско от Х Фактор призна: Това с Нелина е специално
5 (100%) 4 votes

Любимецът на момичетата от Х Фактор за пръв път се осмели да признае публично чувствата си

Х Фактор, като всеки друг риалити формат, стана причина за зараждането на любовни трепети между някои участници. Безспорно най-голям интерес предизвикаха отношенията между варненеца Наско и Нелина. Още по време на шоуто феновете заподозряха, че между двамата се случва нещо и те са повече от приятели. Темата обаче беше подминавана с усмивка и от двамата. Досега.

Наско от Х Фактор проговори за чувствата си към Нелина

Наско от Х Фактор проговори за чувствата си към Нелина

Наско за пръв си позволи да коментира напълно откровено отношенията си с хубавицата. В интервю за БЛИЦ симпатягата е категоричен, че това, между него и Нелина е много специално. Нещо повече, варненецът директно признава, че единствената причина двамата да не са заедно, е разстоянието. „Има шанс между нас да стане нещо хубаво. Обаче тя е в София, аз във Варна…“, размишлява любимецът на тийнейджърките.

Въпреки всичко обаче Наско е убеден, че ако той и Нелина дадат шанс на връзката си, тя ще се получи. Съвсем очаквано, думите му не бяха посрещнати с особен възторг от фенките. „Нее, точно с тази ли!“, са най-честите коментари от опечалени девойки. Явно почитателките на Наско нямат никакво намерение да се примирят с любовните трепети на любимеца си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар