Наско от Х Фактор е с връзки в шоуто?!

Наско от Х Фактор е с връзки в шоуто?!
5 (100%) 3 votes

Симпатягата единствен от всички не показва кой знае какви данни, журито упорито го бута напред

Атанас Колев е сред най-обсъжданите участници в Х Фактор. Симпатягата от Варна си спечели много фенове заради свежото си и непринудено излъчване. Не по-малко обаче са и тези, които не го харесват и смятат, че той няма място сред деветимата финалисти. „Докога ще го търпим да пее само рап? Да покаже, че има талант и за други стилове“, дразнят се зрителите.

Наско е с връзки в Х Фактор?

Наско е с връзки в Х Фактор?

Журито също не спира да подкрепя тийнейджъра, за почуда на феновете. Оказа се обаче, че за това май си има доста основателна причина. Която продуцентите крият много старателно от нас. Редовен читател на kliuki.net издаде, че майката на Наско е музикален педагог в Х Фактор. „Затова го подкрепят и го бутат напред“, твърди жената.
Ние не се наемаме да твърдим, че тази информация е достоверна. Предвид факта, че Наско е от Варна, е малко вероятно наистина майка му да има нещо общо с продукцията.

От друга страна пък зрителите забелязват, че действително журито подкрепя изключително много младежа. „Уж твърдят, че искат всеки участник да може да пее в различен стил, а не му казват нищо като не прави нищо друго освен рап. Не е честно“, възмущават се форумци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар