Наско Месечков започна флирт с Минчев – виж доказателства

Наско Месечков започна флирт с Евгени Минчев, издаде се сам в Къщата на ВИП Брадър

Наско Месечков го раздаваше голям мъжкар във визитката, но явно ще позволи на Евгени Минчев по-сериозна близост, научи Kliuki.net.

Наско Месечков
Наско Месечков и Евгени Минчев вече флиртуват във ВИП Брадър

Танцьорът забеляза, че паркетният лъв го ухажва, но странно защо вече въобще не се дърпа, а дори започна флирт с него. В това са убедени повечето зрители на ВИП Брадър, които станаха свидетели на закачките между двамата.

Наско Месечков се смееше повече от нормалното на думите и подмятанията на Евгени. После скокна на леглото и вирна крака, все едно гледаме ученичка, която стои пред идола си, обсъждат зад гърба му в нета. Беше прекалено пренавит и екзалтиран, за да е това естественото му състояние. Очевидно Евгени Минчев му действа по особен начин.

Наско Месечков
Наско Месечков умилително е подпрял глава, докато слуша Минчев

А днес задушевните разговори продължават.

Ето как полегнал на една страна, с подпряна глава на дивана, Наско Месечков наблюдава Евгени Минчев и го слуша в захлас. Изглежда приятелството между двамата се задълбочава.

Остават висящи няколко въпроса.

Минчев наистина ли пробва вече Месечков, както се закани в изповедалнята?! Наско Месечков готов ли е да се впусне в подобно предизвикателство в ефир?! Защо го прави и интересът му спрямо личността на Минчев ли е, или просто смята да го използва?! Всички тези питанки рано или късно ще намерят своя отговор, но вече циркулират във виртуалното пространство.

Може пък Месечков да не се усеща в какъв капан е попаднал и да се отнася към Минчев, все едно му е другарче.

За зрителите определено шокът ще е огромен, ако се заформи любовна история между Наско Месечков и Минчев.

Наско Месечков
Наско Месечков няма против ухажването на Минчев

Трябва да признаем, че искрите вече са налице, а бившия участник в Денсинг Старс взе да се умилква около кандидата си и да му дава пикантни заявки.

А на вас как ви се струва – възможна ли е тази връзка между Наско Месечков и Евгени Минчев?!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.