Наско Месечков унижи Преслава във ВИП Брадър (Разкрития)

Наско Месечков срина Преслава заради сеир в самолет

Наско Месечков пази много „топли“ спомени от среща с Преслава.Докато бе на раздумка с Евгени Минчев танцьорът сподели невероятна история за сблъсък с родната фолк певица в самолет. „Една от фолк певиците, ама по-известните, няма да казвам коя, адски се изложи в самолет“, започна историята си Месечков. По настояване на Евгени Минчев той уточни, че най-големия й хит е „Водка с утеха“ след което направо разсипа имиджа на певицата, на скромно и кротко момиче.

Оказа се, че покрай славата главата на Преслава се е замаяла и изпълнителката си придава важност, проявявайки недомислени претенции. „Искаше да я настанят в бизнескласа, с билет за обикновена. Такъв скандал направи, че за малко да я свалят от самолета.“, разказа той.

Наско Месечков срина Преслава във ВИП Брадър
Наско Месечков срина Преслава във ВИП Брадър

Посамозабравилата се хайлайф дама се опитала още и да качи повече багаж, когато я накарали да си плаща. „Как да не може?! Вие знаете ли коя съм аз?!!!“, вдигала гири фолк звездата на терминала.

След като станало ясно, че екипажът и летищните служители не се влияят от звездния й статус, чалга дивата си платила допълнителните налози и се настанила в бизнескласа. „Беше с билет за обикновена, но вдигна невероятен скандал, за да я настанят в бизнескласа. Накрая едва не я изгониха“, разказва още Атанас Месечков.

Екипажът, естествено заявил, че не може да я настанят там и я заплашили дори със сваляне от самолета. Евгени Минчев мъдро заяви, че подобно парадиране с обществено положение, е изиграло възможно най-лоша шега на фолк дивата.

От известно време упорито се говори, че Преслава се държи като примадона.Междувременно паметливи припомнят, че танцьорът още в зората на кариерата си имаше вземане-даване с певицата и дори се бе снимал в нейн клип към песента „Като за финал“. Въпреки това явно не пази топли спомени за нея, щом си позволи да я срине в национален ефир.

Разказът на Месечков окончателно срина имиджа на звездата. Видеото с невероятната история за претенциите на фолк звездата, можете да видите ТУК: http://vipbrother.novatv.bg/videos/view/379/Българска-фолк-певица-в-самолет/

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.