Нарисуваният лъв пред Съдебната палата е разкрит (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Нарисуваният лъв пред Съдебната палата се оказа един много зъл герой, а посланието е повече от красноречиво

 

Нарисуваният лъв пред Съдебна палата е разкрит!

Нарисуваният лъв пред Съдебната палата

Нарисуваният лъв пред Съдебната палата
сн.: БУЛФОТО

Тази сутрин един от „пазачите” пред сградата осъмна с клоунско лице. След 28-тата нощ на протестите, лъвът посрещна софиянци с бяло-зелено-червени цветове, а в основата му виси надписа: „20 години цирк!”. Посланието е повече от красноречиво, а недоволството на хората очевидно е насочено и срещу съдебната власт.

Kliuki.net разгада напълно символиката в случая и тя е, че най-големият злодей за българите се крие зад тези стени, които гордо варди лъвът. Жокера – филмовият персонаж изглежда по абсолютно идентичен начин.

Жокера - най-големият враг на "доброто" в България

Жокера – най-големият враг на „доброто“ в България

Той е най-големият враг на доброто в лицето на Батман, а асоциацията явно пасва идеално на родните обществени и политически събития, убедени са интернет потребители.

Бронзовата фигура е внушителна и сега провокира мнозина да й обърнат по-особено внимание. „Да ги изметем, всички, които работят против България!”, „Стига вече търпение! Нужно е да покажем кой има думата тук и това е народът!”, пишат наострени срещу властта.

Във виртуала през целия ден умуват върху намека на неизвестния творец, който нарисува лъва пред Съдебната палата. Всеки го тълкува по своему, но никой извод не може да е грешен, защото масово хората съзират откъде произлизат основните проблеми за страната ни.

Вижте снимките с лъва пред Съдебната палата!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Нарисуваният лъв пред Съдебната палата е разкрит (СНИМКИ)”

  1. Михаил Самарджиев

    юли 12. 2013

    Само МАСКАРИ!

    Reply to this comment

Добавете коментар