Нареди ги! Лестер за тризначките: „Глупави и злобни същества“

Нареди ги! Лестер за тризначките: „Глупави и злобни същества“
1 (20%) 1 vote

Македонецът не иска да чува повече за Вяра, Надежда и Любов

Македонецът не иска повече да чува за сестрите

Македонецът не иска повече да чува за сестрите

Хубавецът Лестер, който спечели Big Brother All Stars, очевидно е прекратил всякакви отношения със сестрите от Благоевград. Нещо повече, в интервю за Paparazzi, той заявява, че е скаран с тях и не желае повече да ги вижда. „Те са злобни, глупави и лъжливи“, откровено заявява македонецът. И споделя, че в началото на познанството им са се прикривали доста добре и той е сметнал, че наистина са добри приятели. С времето обаче тризначките показали истинския си нрав. Това се случило в Хърватска, когато четиримата прекарвали цялото си време заедно, споделя Никола, както е истинското име на хубавелкото.

Припомняме ви, че Лестер и Вяра, Надежда и Любов станаха изключително близки в къщата на Биг Брадър. Между хубавеца и Надежда дори прехвърчаха искри, а отношенията им прерастнаха в интимни след излизането им от шоуто. Лестер дори заведе любимата си и сестрите й на екскурзия до Охрид, а след това четиримата си подариха няколко дни и в Хърватска.

Именно там изглежда се е случило нещо, което е накарало македонецът коренно да промени мнението си и да откаже повече да има каквото и да е общо с трите фурии от Благоевград.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Нареди ги! Лестер за тризначките: „Глупави и злобни същества“”

  1. Emille Boev

    апр. 07. 2013

    НЕ СА МУ ДАЛИ РУНТАВИ ПИЧОЦИ КОМАЙ…..

    Reply to this comment

Добавете коментар