Нарцис! Вкъщи Софи Маринова има много огледала – ВИЖ!

Гласовитата певица е направила своята крепост уютна, но и не прекалено лъскава

 

Сигурно сте очаквали, че щом това е жилището на ромската перла трябва да е много претруфено, пъстро и кичозно. Да, ама не сте познали!

Софи Маринова обича огледалата
Софи Маринова обича огледалата

Софи Маринова явно не е от звездите, които обича да прекалява с харчовете за битови условия, научаваме от изданието Kliuki.bg. Снимките, които виждаме, разкриват доста семпла обстановка, но в същото време просторна и уютна. Личи си, че Софка е заложила на квадрати, но не и на прекалено модерно обзавеждане и дизайнерски решения.

Софи у дома със сина си
Софи у дома със сина си

Някой би казал, че няма вкус, но тя поне не се е изхвърлила, както го правят други нейни колежки. Излишното демонстриране на възможности не се нрави на всички и тук разбираме, че гласовитата певица е от тези хора.

Мълвата гласи, че Софи Маринова се е сдобила с къща в Лондон, но тя отрича твърденията и казва, че засега това е просто мечта. Междувременно се задоволява с огромния си апартамент в столицата, на който е направила цялостен ремонт. С помощта на свои приятели Софи си е уредила удобна всекидневна и кухня с всичко необходимо, скромна спалня.

В тях не липсва и техника от ново поколение, а най-любопитното е, че е пълно с огледала. Мургавелката обича да се шегува, че е неотразима и прекарва с часове пред тях, докато се накипри, за да се покаже на сцената пред феновете си.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.