Нанси Карабойчева засенчена от сестра си

Гласувайте за статията

Феновете искат сестрата на финала на Мис Свят вместо Нанси

Нанси Карабойчева беше засенчена от сестра си

Нанси Карабойчева беше засенчена от сестра си

Изборът на Нанси Карабойчева за победителка в тазгодишното издание на Мис България предизвика доста оживени дискусии. Много от феновете смятат, че победата на блондинката не е заслужена, тъй като е имало много по-красиви претендентки от нея. Самата Нанси засега отказва коментар по въпроса дали вотът на зрителите е правилен или не. Сладураната от село Юнаците обаче получи неочакван удар под кръста. И то не от къде да е , а от собствената й сестра.

Тийнейджърката, която активно подкрепяше кака си на финала на конкурса, определено впечатли зрители много повече от самата Нанси. „Прекрасна е!“, „Изключителна, в пъти по-красива от Нанси“, „Сестра й е на светлинни години от нея“, сипят възхвали потребителите. Нещо повече, феновете поискаха да видят хубавицата в някое от следващите издания на Мис България. „Пращайте сестрата на Мис Свят, не Нанси. Имаме по-големи шансове с нея“, настояват форумци.

Разбира се, тъй като малката е едва на 13 години, до този момент все още има доста време. Предвид естествената й красота и чар обаче феновете настояват момичето задължително да се яви на конкурса веднага щом навърши необходимата възраст. „Не само ще го спечели, ами ще ги разбие на Мис Свят“, убедени са потребителите.


Мис България 2013 /част4 /17.08.2013 by cool12312

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

5 коментара to “Нанси Карабойчева засенчена от сестра си”

 1. Милена Бешева

  авг. 25. 2013

  щастливи родители на прекрасни деца! да са живи и здрави всички да се радват на живота!

  Reply to this comment
 2. Veska Slavova

  авг. 25. 2013

  Чудите се по какъв начин да очерните момичето/Нанси/ Ту с подгласничките й , ту със сестра й… Да може в България да има и по-красиви момичета , ама да са се явили!Спрете с този негативизъм и с клюки!

  Reply to this comment
 3. Антония Чакърова

  авг. 25. 2013

  Мисля ,че двете момичета са страхотни : )) Нанси заслужава короната красива е 🙂

  Reply to this comment
 4. Svetlana Jordanova

  авг. 26. 2013

  tolkova e sladka Nansi, 4ak pak svetlinni godini, preuveli4avate, 4e sestra I ima 4ar, nqma samnenie….

  Reply to this comment
 5. Anna Chaleva

  авг. 26. 2013

  Хубава си е мис България тази година. Приличала на Барби – ми да и какво? Някой твърди че Барби е грозна ли? Важното е че ще ни представи достойно. Останалото е въпрос на вкус.

  Reply to this comment

Добавете коментар