Нанси Карабойчева с шанс да спечели Мис Свят!

Нанси Карабойчева с шанс да спечели Мис Свят!
5 (100%) 1 vote

Родната красавица до момента отвява безапелационно съперничките си

Нанси Карабойчева е седма на Мис Свят

Нанси Карабойчева е седма на Мис Свят

Нанси Карабойчева има сериозни шансове да спечели надпреварата Мис Свят. Или поне да се нареди на челните места. До момента българката отвява безапелационно конкурентките си и се нарежда седма в генералното класиране. До финалния кръг на конкурса остават още няколко етапа и нищо чудно родната красавица да успее да се пребори за призовите места. Само за една седмица от старта на надпреварата блондинката от село Юнаците успя да се нареди в топ 30 на мини конкурса за плажна мода и в топ 20 на спортната надпревара.

Точките от там, плюс първото й място във вота на зрителите, където Нанси е безапелационен лидер, за момента я нареждат на седма позиция в генералното класиране. Утре е кръгът за представяне на талантите на момичетата, кандидатки за титлата Мис Свят. В този кръг Нанси ще представи интерпретация на Варненско хоро, а специалисти предричат, че ако българката изпълни танца си без грешка, това може да я изстреля на челните места.

Във временното класиране Мис България 2013 има 10 точки, колкото имат и представителките на Бразилия, Аруба и Белгия. Челните места до момента заемат Мис Англия с 15 точки, а първото и второто място си поделят Мис Италия и Мис Испания с по 20 точки.

Нанси народна носия

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар