Нанси Карабойчева прилича на фолк дива на бала си

Нанси Карабойчева прилича на фолк дива на бала си
5 (100%) 2 votes

Нанси Карабойчева не е устояла на модерните сред връстничките й огромни деколтета и блещукащи материи

Нанси Карабойчева е сред най-младите носителки на титлата Мис България. Сладураната от село Юнаците е на крехката възраст от 20 години и само преди две отпразнува абитуриентския си бал. От Kliuki.net успяхме да намерим снимки от събитието и да ги споделим с вас.

Нанси Карабойчева на бала си

Нанси Карабойчева на бала си

В една от най-специалните вечери в живота си Нанси Карабойчева е заложила на рокля от популярен дизайнер в любимия й син цвят, който да подчертава цвета на очите й. Феновете обаче не останаха впечатлени от визията на любимката си. Голяма част от коментарите на онлайн потребителите са, че в тоалета си Нанси Карабойчева прилича повече на поп фолк дива излязла за участие, отколкото на абитуриентка.

Миската е заложила на асиметрична рокля, ултра къса в предната си част и с нещо подобно на надиплени воали в задната. Самият тоалет прелива в няколко нюанса на синьото, а за капак деколтето на Нанси Карабойчева е повече от дълбоко.

И докато модните спецове не одобриха тоалета на миската, намирайки го за твърде крещящ и разголен, феновете на сладураната са на мнение, че блондинката изглежда повече от прекрасно на бала си.

А вие как мислите? Допада ли ви визията на Нанси Карабойчева на бала й или не?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар