Нанси Карабойчева наля деколтето

Гласувайте за статията

Нанси Карабойчева се наля в деколтето, дано не е сложила силикон, тръпнат в мрежата

Нанси Карабойчева не е като другите представителки на Мис България.

Нанси Карабойчева

Нанси Карабойчева наля деколтето

Дано си остане все така естествена и скромна, хвалят си я нейните последователи. Повод за тези вълнуващи разговори стана новото деколте на блондинката, научи Kliuki.net.

Дали тук се е наляла, защото е качила някой друг килограм през лятото или е прибегнала до силикон?! Искрено се надяваме, че Нанси Карабойчева не би направила такава грешка и да се подложи на операция.

Поне засега тя не е давала признаци, че си пада по такива интервенции, за да изпъкне с едни форми напред. Нанси Карабойчева се отличава от останалите именно заради това, както и с поведението си, което не е типично за разкрепостените миски.

Носителката на короната винаги показва премерено прелести, рядко се натрапва в общественото пространство и води съвсем нормален живот. Тя не се отделя от семейството си и е за пример в това отношение, защото ги тачи и намира време за тях.

Нанси Карабойчева просто още не е обханата от онази звездомания, която е превзела повечето родни дами. И на снимката Нанси излиза от фитнеса със сестра си, която също е пленителна и обаятелна.

Вижте сами с какъв бюст Нанси Карабойчева предизвика оживени коментари в нета!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар