Найден с половинката си дори на парти с приятели

Гласувайте за статията

Половинката на Найден Огняна обра погледите в софийски клуб с безупречния си и стилен външен вид

Найден и Огняна

Найден и Огняна – противоречива и сладка двойка

Огняна – половинката на Найден, ще се окаже истинско огън момиче. Жената е печена отвсякъде – толкова, че чак Нед я взима със себе си на мъжко парти, видя Kliuki.net. Откаченият брадър истински се забавляваше в мъжката компания на Лестер, Панайот и още двама приятели, а жена му красеше дружинката.

Досега сме виждали Огняна само в предаването „На кафе“, и то за малко. Тогава тя бе по-неглиже и с по-малко грим. Жената на Нед обаче се бе постарала да изглежда безупречно в софийския клуб – натокана отвсякъде, както се вика.

Найден-Огняна

Огняна си е огън момиче, печена мадама

С безупречен грим и красива черна рокля с флорални мотиви, Огняна обра погледите на цялата дискотека. Дори брадърът Панайот и победителят Лестер не предизвикаха такъв интерес, колкото жената на Найден.

Имайки предвид несериозното му инфантилно поведение, никой не е очаквал половинката му да изглежда толкова стилно и класово. Дори бившата на Нед Зара не може да стъпи на малкия пръст на Огняна.

Докато беше в Биг Брадър, Найден не криеше любовта и уважението си към майката на сина си. Колкото и лудории да правеше Нед, коренната промяна в него си личеше и я дължи именно на прекрасната си жена и детенцето си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар