Най-известните силиконки

Гласувайте за статията

От kluki.net решихме да направим класация на най-известните жени в България, които имат силикон. И най-вече тези, които постигнаха такъв успех благодарение на пластичната хирургия, а не на дарба и талант.

За първото място се борят Андреа и Николета Лозанова. Трудно е да се определи коя е “по-по-най”, защото и двете се надпреварват за слава и известност най-вече с гърдите си. И двете имат по две пластични операции, провокирани от желанието да засенчат колежките си и да им правят сянка с напомпана гръд.

Андреа стартира кариерата си без силикон, но много бързо се ориентира на “къде духа вятъра” и се сдоби с по-голяма гръдна обиколка. Самата Николета признава, че винаги си е мечтала да си сложи силикон и сега имам убийствената 100-сантиметрова прелест.

Бюстът на черната Златка, заплашва скоро да се взриви от тежестта си.

Солидната й гръдна обиколка привлича погледите на всичко живо.

А и тя самата не пропуска възможност да покаже колко кубика крие в пазвата си.
Не можем да пропуснем и Емануела, която, за да е конкурентно способна на “каките” в бранша, легна под ножа и то не веднъж.

Като се замисли човек, то май не останаха фолк диви без силикон, освен Райна.

Днес, положението е следното – за да имаш чалга кариера, освен стилист, фризьор, гримьор, шофьор и охрана, трябва да имаш и личен пластичен хирург. Въпрос на чест е!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Най-известните силиконки”

  1. Yordanka Yordanova

    апр. 04. 2011

    mozuchni kletki ne dobavjat li kum silikona, nugno I'm e na tezi devoiki.
    chalga I porno po bikinki….. neverojaten role model za oste po mladite devoiki…Bulgaria se obrustame megdu drugoto na nova seks turisticheska lokazia, susto kato Brazilia – na zapad se objasnjava s kakva lesnota tezi devoiki se prodavat za po edna vecherja, kratuk weekend, damska chanta…. galka kartinka…

    Reply to this comment

Добавете коментар