Наградите на Планета – вижте кои бяха най-зле облечените звезди (Снимки)

Наградите на Планета – вижте кои бяха най-зле облечените звезди (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Наградите на Планета както обикновено бяха съпроводени с цял куп недоразумения в облеклото на звездите на компанията

Наградите на Планета минаха и заминаха, а церемонията по връчването им както всяка година предизвика оживени коментари сред феновете. Наред с връчените призове, зрителите не спряха да обсъждат и тоалетите, с които любимките им се появиха на сцената на Наградите на Планета по време на живото предаване.

И докато част от чалгаджийките бяха заложили на класически цветове и тоалети, някои от колежките им буквално изумиха феновете с избора си на сценични дрешки. Специално за вас от Kliuki.net събрахме на потресаващите тоалети на сцената на Наградите на Планета. Импровизираната класация е съставена на база потребителски коментари в онлайн пространството.

Наградите на Планета - Теди Александрова

Наградите на Планета – Теди Александрова

1. Теди Александрова – една от младите изпълнителки в компанията се появи на Наградите на Планета в ултракъса поличка и огромни сини чизми, които покриваха целите й крака „Явно идеята е била да изглежда секси. Вместо това има доста евтин вид“, коментират зрителите.

Наградите на Планета - Ани Хоанг

Наградите на Планета – Ани Хоанг

2. Ани Хоанг също се беше престарала с избора си на тоалет за Наградите на Планета. Половинката на Люси Иларионов беше с лъскава рокля, странно изрязана в предната си част. За капак „творението“ завършваше с нещо като пера, видяха феновете.

Наградите на Планета - Цвети Янева

Наградите на Планета – Цвети Янева

3. Цвети Янева също не се хареса на почитателите си. Половинката на Делян Пеевски не беше съчетала особено удачно елегантната си рокля с грубите кожени чизми. Които на всичкото отгоре правеха бедрата й доста едри.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Наградите на Планета – вижте кои бяха най-зле облечените звезди (Снимки)”

  1. Катерина Константинова

    февр. 26. 2014

    Поредната глупава статия, но не от гледна точка на костюмите на поп-фолк певиците (те си бяха ужасни), а от гледна точка на обърканите имена. Чалгаджийката с коронката не е Теди Александрова, а новото попълнение на компания Пайнер – Кристиана.

    Reply to this comment

Добавете коментар