Наградите на Планета провал! Лъсна таен списък с победителите

Наградите на Планета провал! Лъсна таен списък с победителите
5 (100%) 1 vote

Наградите на Планета пред провал, победителите лъснаха в скандален списък

Наградите на Планета са пред огромен провал, а скандален списък с имената на победителите лъсна дни преди финала. Известно издание за поп фолк новини публикува на страницата си в социалната мрежа, списък с имената на всички победители.

Първоначално потребителите решиха, че е станала някаква грешка, а след това заваляха въпроси дали списъкът е автентичен „Това истина ли е?“, „Само певица и прогресиращ изпълнител сте познали“, „Джена защо е изпаднала от класацията?“, гласят коментарите в мрежата.

Наградите на "Планета" пред провал

Наградите на „Планета“ пред провал

Доколко е автентичен списъкът с имената на победителите на наградите на Планета не можем да кажем, но със сигурност оповестяването му дни преди финала предизвика огромна суматоха.

Лъсна скандален списък с победителите

Лъсна скандален списък с победителите

Според изданието победител в категорията „Певица на годината“ ще е Галена, песен на годината „Кой“ отново на Галена и Фики Стораро, а дует на годината ще спечелят Преслава и Анелия с „Няма да съм друга“.

Феновете са изумени

Феновете са изумени

Певец на годината ще бъде Константин, а първото място за най-добър клип ще грабне Емилия с „Ти си ми“. Цветелина Янева ще спечели приза за най-добър фолклорен изпълнител, а музикален идол за пореден път ще стане Преслава.

Любопитен факт е, че Джена напълно е изпаднала от класацията и няма нито един приз. А фолк певицата Андреа ще може да се кипри с титлата посланик на българската музика зад граница и то за пореден път.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар