Наградите на Планета – нагласени! Ето победителите (Списък)

Наградите на Планета за поредна година предизвикват скандали и разправии

Наградите на тв Планета нагласени, това скандално разкритие научихме, буквално часове преди грандиозния концерт. В медийното пространство се появи таен списък, от който става ясно как ще бъдат разпределени призовете и кои са победителите за 2014 година.

Наградите на Планета - нагласени?
Наградите на Планета – нагласени?

Информацията за това разбираме от анонимен източник, предоставил списък с имената на отличените на сайта HotArena. Заради анонимността на разкритията не сме склонни да се доверим на напълно на слуховете, които пълзят упорито. Ден преди развръзката драмите във фолка стигат до истерия. Истина е , че описаните в компромата награди и изпълнители се разминават с това, което ние научаваме от наши източници.

От читателския сигнал се вижда,че Певица на годината ще е Джена, а Певец на годината ще е Галин. Според нашите източници за тези отличия се спрягат Галена и колегата й Фики Стораро. Запознати споделят, че е абсурдно Джена да се окичи с титлата .Тя е имала по успешни години и повече хитове и пак не е успяла да докопа отличието.

Списъкът с победителите
Списъкът с победителите

Както писахме скоро друг сигурен победител ще е Преслава, след като гаджето й милионер – Бирмата й уредил приза Музикален идол на годината, който е по-желан и афишира любовта на феновете.

Истина или не, изнесената информация компрометира най-очакваното събитие в поп – фолка. Става също като в конкурсите за красота.Уж ще има честна надпревара, а имената на победителките лъсват в медиите доста преди това. Ако утре на церемонията се окаже, че Джена и Галин са N 1, това потвърждава плъзналите слухове. Феновете няма да са доволни, защото техните гласове са без значение, а всичко предварително е нагласено и купено от мастити спонсори и богати продуценти.

Церемонията, ще се превърне в дефиле на бижута, нови тоалети и прически на поп-фолк изпълнителките, цяла година чакали да се покажат на престижното събитие.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.