Нагла ИЗМАМА в Къртицата! Виж какво гласят договорите на участниците!

Гласувайте за статията

Интригите и театрите за пред зрителите, от които уж се възмущават участниците, са подплатени финансово за тях

 

Сцените, които се разиграват напоследък с участниците в „Къртицата”, са прекалено лични и силно неподходящи за голяма аудитория. Това обаче се показва на зрителите, а самите герои са солидно финансово обезщетени, пише изданието HotArena.

Рут Колева си продаде бебето в утробата

Рут Колева си продаде бебето в утробата

За самите заселници уж е неприятно всичко това и редовно се оплакват, че им се рови в личния живот, но от друга страна нямат нищо против да продадат тлъсто историите си. Така например Рут Колева е получила особено голям хонорар от „Къртицата”, за да продължи присъствието си в шоуто и да разкаже за бременността си. Певицата е трябвало да напусне Базата още на 15, когато изтича договорът й.

Продуцентите научават за интимната й новина и я убеждават да остане. Тогава й предлагат много щедра оферта, за да огласи бременността си пред цяла България. Рут Колева, която уж беше възмутена от цялото внимание около нея и негодува срещу клюките по свой адрес, се е съгласила на предложението. Близък приятел на звездата споделя, че всичко е предварително известно, кога кой ще си тръгне и на практика няма никаква изненада.

Само феновете на предаването пред екрана се заблуждават, че спомагат да решаването на ситуацията със своите есемеси. Пълна лъжа! Рут Колева продаде истината за бебето, което очаква от Калоян и така натрупа още пари в сметката си, разкрива „България Днес”.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Нагла ИЗМАМА в Къртицата! Виж какво гласят договорите на участниците!”

  1. Emille Boev

    май 24. 2013

    ТОЧНО ТАКА! ЗАТОВА И БАЩАТА НА РАДИНА СПОМЕНАВАШЕ ПОСТЯННО ЗА " АНЕКС " КЪМ ДОГОВОРА! ИСКАШЕ ОЩЕ КИНТИ ЗА ДА СЕ РАЗДИПЛЯ МИЗЕРИЯТА В ОТНОШЕНИЯТА МЕЖДУ ДИНКАТА И РАДИНА! ВСИЧКО Е ПАРИ!

    Reply to this comment

Добавете коментар