Нагъл и надут! Зрители скочиха срещу Калин Сърменов

Гласувайте за статията

Актьорът шокира аудиторията с поведението си в „Дансинг Старс“

Калин Сърменов отнесе жестоки критики в социалната мрежа. Актьорът бе поканен да участва като жури във формата, но изявата му предизвика повече критики, отколкото положителни коментари в мрежата.

Освиркаха Калин Сърменов в "Денсинг Старс"

Освиркаха Калин Сърменов в „Денсинг Старс“

Зрителите почти единодушно твърдят, че актьорът е изглеждал доста странно на съдийския стол. Повечето се питат защо изобщо е бил поканен във формата.

„На този човек, мястото му не е там, какъв капацитет е той в танците?“, „И какво разбира той от танци, извинявам се? Явно се е пробутал на продуцентите.“, пишат фенове в мрежата.

Поведението на Сърменов също не остана без коментари. Цяла вечер актьорът се държеше така сякаш още не е излязъл от образа на Милото. „В един момент имах чувството, че ще налети на някой от танцьорите и ще го набие. Толкова се беше превзел“, пишат зрители.

„Цяла вечер се питах….а кой беше този индивиди той какво точно прави тук.“, „Не е трудно да разпознаеш човек, който се държи изкуствено !!!“, възмущават се други. Но всички са категорични, че мястото на Сърменов е в театъра, а не в конкурс за танци. Що се отнася до въплъщаването му в образа на Милото, очевидно актьорът все още не може да излезе от него. Но това определено подразни публиката, която не си спести критиките по негов адрес.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар