Надя на Коцето става бизнесдама

Гласувайте за статията

Съпругата на Константин става бизнес дама

Надя на Константин подлуди мрежата. Чаровната половинка на фолк певеца очевидно е решила да става бизнес дама. След като побърка феновете си с плажна фотосесия, чаровницата влезе в ролята на клубна звезда.

Надя на Коцето отново влуди мрежата

Надя на Коцето отново влуди мрежата

Докато Коцето се възстановява вкъщи, прелестната му съпруга върти бизнеса с нощния му клуб. Припомняме ви, че изпълнителят претърпя операция на гласните струни и в момента се възстановява у дома.

Красавицата очарова всички в клуба

Красавицата очарова всички в клуба

След като за кратко релаксира на минерални бани във Велинград, Константин се върна в София. Докато певецът е у дома си, очарователната му съпруга играе ролята на бизнес дама. Хубавата Надя бе забелязана да посреща гостите на дискотеката преди вечер, като се усмихваше като любезна домакиня пред камерите. Облечена в бял топ и спортен черен панталон, русата фурия бе в центъра на партито.

Блондинката дори се изяви като домакиня партито

Блондинката дори се изяви като домакиня партито

Като истинска домакиня на събитието, Надя се стараеше всички добре да си прекарват. И с удоволствие позираше пред камерите с фенове и приятели.
Nadq 3

Гости на клуба се шегуват, че очарователната съпруга на Коцето ще се окаже равностойна на него в бизнес начинанията и като нищо може да го измести. Още повече, че усмихнатата Надя получи стотици комплименти и се превърна в звездата на вечерта.

Nadq 1

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар