Надя на Коцето плени и Илиян

Фолк певецът опасно близо до Надя

Красивата съпруга на Константин Надя, очарова не само феновете на мъжа си, но и колегите му. Чаровницата, която умили цялата мрежа, заплени дори колегата на съпруга си Илиян.

Надя на Коцето очарова и Илиян
Надя на Коцето очарова и Илиян

Фолк певецът и Надя бяха щракнати да се закачат по време на откриването на нощен клуб в столицата. А изпълнителят бе на седмото небе от радост, че красивата съпруга на Коцето е опасно близо до него.

Самият изпълнител обаче зорко вардеше жена си от нахални ухажори. И почти цяла вечер не я изпускаше от поглед.

Блондинката се превърна в звездата на вечерта
Блондинката се превърна в звездата на вечерта

За пореден път нежната му половинка очарова всички в клуба. Надя реши да си вземе малко почивка и придружи мъжа си на откриването на нов клуб. На събитието присъстваха още актрисата и тв водеща Мария Силвестър, както и братовчедката на Константин Лияна. Красавицата, която наскоро претърпя тежка операция беше другата перла на вечерта и на дансинга.

Двете за пореден път показа колко са привързани една към друга. И не спираха да се усмихват щастливо пред камерите.

Самият Константин изглеждаше толкова влюбен в жена си, че не я изпускаше от поглед. Цяла вечер Коцето прегръщаше нежната си половинка, неспособен да се откъсне от нея. Самата Надя не спря да се усмихва и очевидно си прекарваше страхотно. Чаровната блондинка бе в толкова добро настроение, че дори се закачаше пред обектива.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.