На Вихра не й пука за Иван! Виж как с Ава се кефят на морето (СНИМКИ)

Вихра въобще не се е трогнала от сълзите на Иван и си гледа кефа на морето с дъщеря си Ава

 

Вихра не се е загрижила за сърцераздирателните тиради на Иван и си гледа кефа на морето с дъщеря си Ава!

Вихра и Ава са на море, а Иван плаче за детето
Вихра и Ава са на море, а Иван плаче за детето

Както Kliuki.net вече писа, водещият сподели, че е много притеснен за детето си и не знае какво става с него. Вихра Петрова държала настрана Ава от бащата и по никакъв начин не позволявала те да се виждат често.

Иван разказа това много разстроен и се опита да трогне хората, но на Вихра явно отдавна не й пука. Според мнозина бившият й мъж сам си е „оплел кошницата” по този начин и няма какво да се жалва за създалото се положение. Ексзвездата от телевизията пък ни най-малко не се е трогнала от неговите вълнения и хукна на почивка с Ава, където двете се наслаждават на хубавото време и морския въздух.

Едни я обвиняват, че тя е жестока и крайна, а повечето я подкрепят в деянието й. Изглежда, че Вихра отдавна не се съобразява с желанията на Иван, който й изневери и разби семейството им. От тогава известните родители водят битка за малкото си момиченце, а от време на време Иван съска по Вихра и я вини в какви ли не грехове. От снимките на страницата й е видно още, че Ава е завършила с отличие първи клас, а за таткото ще си остане просто мечта да присъства във важните моменти на наследничката си.

Вижте как Вихра заведе Ава на морето и обърна гръб на жалващия се Иван!

 

1 коментар
  1. Vulkan казва

    Защо на Вихра да й пука за нещастието на Иван? Той е непрекъснато със сълзи на очи, че детето му не го зачита за нищо. Какво очаква от това разбито детско сърце и изтерзана детска душа от жестокостта на един самозванец баща? Изостави си детето и изнесе прелюбодейството си на показ на залез слънце, най-аругантно и демонстрнативно, пред всички вестници, които детето му прочете. Нямаше търпение да подготви това клето дете за големия стрес, в който съзнателно го въвлече и вече години го измъчва, а сега проси милост. Никой няма жал към този хленчо. Мишкарството не е за истинските татковци.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.