На Наградите на ТВ Планета позорно освиркаха Джена (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Наградите на ТВ Планета донесоха приз на Джена за Най-добре песен, но и позорно освиркване от публиката

Джена

Освиркват Джена на Наградите на Планета

Наградите на ТВ Планета и тази година не минаха без ексцесии и негодувание от страна на публиката. Този път жертва на недоволството на феновете стана Джена, която взе наградата за Песен на годината за парчето „Да видя какво е“. За съжаление, явно публиката не бе съгласна с тази награда и освирка позорно певицата, видя Kliuki.net.

Днес по форумите освиркването на Джена е и тема номер 1. „Доста я освиркаха на наградите, аз бях там и чух, чак ми стана кофти за момичето“, „Наистина освиркаха Джена на Наградите на ТВ Планета. В началото се притесни, но бързо се овладя. Вярно е, че тази песен не беше най-добрата, но какво щяха да й дадат, ако не този приз?! Утешиха я по този начин, 2012-а беше слаба за нея. Има още много какво да учи“, коментират усилено по форумите.

В действителност във видеото по-долу се чува как освиркват Джена малко след като се качва на сцената, за да си вземе статуетката от 11-годишните награди на ТВ Планета.

Тя се притесни и дори за няколко секунди загуби ума и дума. Силно се сконфузи и личеше, че едва сдържа сълзите си от срам. Бързо обаче се окопити и благодари на екипа, с който е работила по песента „Да видя какво е“.

По-долу може да видите видеото от награждаването и освиркването на Джена на Наградите на ТВ Планета.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “На Наградите на ТВ Планета позорно освиркаха Джена (ВИДЕО)”

  1. SISI

    февр. 27. 2013

    АНЕЛИЯ БЕШЕ МНОГО ПОВЕЧЕ ОСВИРКВАНА ОТ ФЕНОВЕТЕ А ДЖЕНА Я ОСВИРКАХА ЗАШОТО ПЕСЕНТА НА 2012 БЕШЕ ЛУДАТА ДОЙДЕ НА ПРЕСЛАВА

    Reply to this comment

Добавете коментар