Александра Сърчаджиева: Не ми пука за баща ми

Гласувайте за статията

Александра е звездното дете на знаменитите Йосиф Сърчаджиев и Пепа Николова. Когато бременността на Пепа става факт, Йосиф избира да остане при съпругата си Райна Томова. Александра вижда баща си на 11 години, когато двамата се запознават. Пепа не попречва на дъщеря си да се запознае с баща си, но фактите около признаването на бащинството и съдебните битки не са забравени. Пред съдията Йосиф твърди, че не той е бащата, с което си спечелва омразата на бившата си любовница. През 2006 г. Александра остава завинаги без майка си, сам самичка на този свят с баща, който не желае да вижда.

За баща си Сашка не обича да говори, но и не крие безразличието си. Не иска да го мрази, защото това ще навреди повече на нея самата, отколкото на него. А той дори не знаел датата на раждането й, защото просто не желаел да я запомни. За него извънбрачното дете Сашка с превръща в пречка и товар, за който плаща мизерна издръжка. Йосиф изпраща съобщение на дъщеря си, когато майка й умира и с това приключват съболезнованията му. Днес Александра е силна, амбициозна и красива млада дама, която напук на бедите, които й поднася съдбата, успява да се пребори и да се справя с живота сама.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Александра Сърчаджиева: Не ми пука за баща ми”

  1. Rina Stefanova Manova

    окт. 22. 2011

    SLUCHAINO POPADNAX NA INTERVIU NA SASHKA PO BG TV I SAM VAZXITENA OT NEIA POJELAVAM I MNOGO USPEXI I DA BADE VINAGI USMIXNATA I SILNA !!!!

    Reply to this comment

Добавете коментар