Музикална академия стартира със скандал! Иван и Андрей останаха без жури

Гласувайте за статията

Георги Христов иска да напусне, Здравко обяви вота за манипулиран

Първото издание на „Музикална академия“ стартира с огромен скандал. Иван и Андрей за малко да останат без жури, след като Георги Христов побесня. Естрадната легенда се обиди, че зрителите номинираха Петя Буюклиева за изгонване. И заяви, че щом нещата стоят така е готов да си тръгне.

"Музикална академия" стартира със скандал

„Музикална академия“ стартира със скандал

По думите на журито певицата се е справила най-добре от всички изпълнители и не е трябвало да отива на елиминации. Зрителите обаче решиха, че искат да я видят и другата седмица на концерт и я изпратиха на състезанието. Решението на публиката обаче никак не се понрави на съдиите, които решиха, че вотът е манипулиран. А Георги Христов толкова се обиди, че дори заяви, че си отива вкъщи, а преди това нарече публиката „елементарна“.

Петя Буюклиева на елиминации, журито се обиди

Петя Буюклиева на елиминации, журито се обиди

Здравко от „Ритон“ също намекна за манипулации на вота и заяви, че е невъзможно точно Петя да отиде на елиминации. Така музикалната академия на Иван и Андрей едва не остана без жури. Положението бе спасено от Люси, която с огромни усилия успя да успокои духовете. Със сигурност обаче се задава горещ сезон и естрадните легенди трудно ще преглъщат факта, че трябва да се доказват пред аудиторията.

Видео от първия концерт на звездите можете да видите ТУК.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара to “Музикална академия стартира със скандал! Иван и Андрей останаха без жури”

 1. Kicka Terzieva

  сеп. 25. 2013

  Журито е право, Видя се, че Люси е добре възпитана и толерантна , Фънки е директен и непукист, което не се харасва , а ако не е манипулиран вота , значи хората нищичко не разбират от музика – Калки, Стенли и Петя- нама база за сравнение според мен . Петя наистина беше най-добра.

  Reply to this comment
 2. Пенчо Мянков

  сеп. 25. 2013

  Абсолютни Палячовци!!!

  Reply to this comment
 3. Vili Radicheva

  сеп. 26. 2013

  ПЕТЯ БУЮКЛИЕВА Е ДОБРА И АЗ Я ХАРЕСВАМ МНОГО, НО КОЙ ОТ МЛАДИТЕ Я ПОЗНАВА – ТЯ ОТДАВНА НЕ ПЕЕ АКТИВНО, А ГЛАСУВАТ ПРЕДИМНО ТИЙНЕЙДЖЪРИТЕ…

  Reply to this comment

Добавете коментар