Мускулите на Атанас Месечков подлудиха фенки в мрежата

Танцьорът пощури почитателките си с мускулите си

Звездата от „Денсинг старс“ Атанас Месечков подлуди фенките си. Танцьорът побърка почитателките си с горещи снимки в мрежата. От няколко дни Месечков не спира да демонстрира мускули в мрежата. А перфектната му физика накара коленете на почитателките му да омекнат.

Наско Месечков подпали мрежата
Наско Месечков подпали мрежата

Сам танцьорът се шегува, че в последно време не спират да го събличат. На един от фотосите от снимките на „Не го прави сама“, танцьорът написа под нея „Пак ме съблякоха!!!“.

Танцьорът провокира фенките си
Танцьорът провокира фенките си

Почитателките му така се размечтаха в мрежата, че започнаха да му отправят доста палави закачки. „Хубавото си е хубаво“, стига ни дразни, прави едно клипче като хората и да мирясаме, така де…“, „Сега остава да качиш снимката в леглото от същия хотел…“ „не мога повече… „, „Тези снимки какви мисли ми вкараха в главата…“, пишат фенки на танцьора.

Месечков обра овациите в мрежата с последното си участие в „Денсинг старс“. Партньорството му със Стелла Ангелова предизвика истински фурор. Танцьорът си спечели хиляди нови фенки, а някои от тях се оказаха доста пламенни. И не спират да заливат танцьора с палави закачки.

Тотално подлуди фенките си
Мускулите на танцьора подлудиха почитателките му

Покрай танците и редовните упражнения Месечков натрупа доста мускули. Което накара почитателките му направо да полудеят по него.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.