Мурат Йълдъръм с дом-мечта (Вижте къде живее)

Мурат Йълдъръм с дом-мечта (Вижте къде живее)
3.15 (62.96%) 27 votes

Мурат Йълдъръм показа дома си за първи път

Мурат Йълдъръм отвори широко вратите на дома си. Той публикува снимки, в които допусна феновете си до личното пространство, което споделя със съпругата си Бурчин Терзиоглу.

Мурат Йълдъръм зарадва почитателите си, като публикува снимки от дома, в който живее със съпругата си Бурчин. Звездата от „Гордата Аси” с радост показва къщата си, където прекарва много щастливи мигове след напрегнатия снимачен ден.

Звездата от "Гордата Аси" Мурад Йълдъръм показа дома си

Звездата от „Гордата Аси“ Мурад Йълдъръм показа дома си

До преди две години двойката живеела в неголям апартамент, но малкото пространство им се сторило недостатъчно. За това те се вслушали в предложението на много близък свой приятел, който им отворил очите за сегашния им дом. Те харесали красивата къща, удачното й разположение и спокойствието и тишината на квартала, в който се намира. Преценили, че отдалечеността не е пречка за семейството.

Къщата на Мурат Йълдъръм и Бурчин Терзиоглу се разполага на площ от 250 кв. метра. На първия етаж е разположен красиво обзаведен салон за приемане на гости. В него семпло се преплитат бяло и светли тонове на кафявото. Картини на стените акцентират с удобните за релакс мебели и създават уют и топлота. През огромните прозорци се открива прекрасна гледка към околната природа. Кабинет, тоалетна и баня за гости допълват жилищното пространство пишат от acunn.com.

На втория етаж е голямата спалня за семейството. Към нея са добавени огромна гардеробна и личната баня.

Вътрешният интериор на дома на Мурат Йълдъръм и Бурчин Терзиоглу е пълно отражение на вътрешния мир на звездите и е в синхрон с душевността им.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Мурат Йълдъръм с дом-мечта (Вижте къде живее)”

  1. Име (задължително)

    май 17. 2014

    ГЛУПОСТИ, НЕ Е ВЯРНО!
    ТОЙ ИЗОБЩО НЕ ПРИСЪСТВА!

    Reply to this comment

Добавете коментар