Моторист с 299 км/ч на пътя се фука с постижението си (ВИДЕО)

Моторист с 299 км/ч увековечи рекорда си и се изфука в YouTube

 

Видео с моторист, който вдига 299 км/ч на пътя между Сандански и Благоевград, разтърси мрежата и създаде оживена дискусия!

Kliuki.net забеляза, че извършителят, който се фука с постижението си, е наречен дори идиот на страницата на Нова телевизия.

Моторист с 299 км/ч по пътя между Сандански и Благоевград
Моторист с 299 км/ч по пътя между Сандански и Благоевград

Зрител е подал сигнал за фрапантния случай, за да провокира масово осъждане на постъпката му, но някои младежи даже му се кефят за рекорда.

През последните месеци клиповете с подобни изцепки на родни шофьори зачестиха. Неизвестният герой решил да покаже уменията си с мотора и взел отсечката Сандански-Благоевград за малко повече от 20 минути. Деянието му е престъпно, според едни и пълна лудост, според други. Факт е, че мнозина подценяват риска, който правят, хвърляйки се в такива „бързи и яростни” състезания без никой да ги гони…

За съжаление явно никой не може да ги спре, а КАТ дори да са на пост, ще успеят само да зяпнат с усти от почуда. Профучаващите край тях маниаци на скоростта не са един или двама, но рядко се случва да бъдат подгонени и справедливо наказани. Както сами виждате, любителите на екстремните преживявания дори сами увековечават изхвърлянията си и очакват похвали.

Ето как моторист вдигна 299 км/ч и мина като ураган по маршрута Сандански-Благоевград – ВИДЕОТО ТУК!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.