Моралистката Ива Екимова скочи в скута на Коцето

Гласувайте за статията

Ива Екимова го раздаваше много голяма моралистка снощи, но се видя на какво е способна и тя

Ива Екимова беше заета да кълве по останалите гости в студиото на финала на Биг Брадър, но освен, че успя да подразни публиката, по-късно лъсна нейната същност…

Ива Екимова

Ива Екимова скочи в скута на Коцето, пуска си ръцете свободно…

Kliuki.net ще ви покаже само част от неудобните моменти, в които беше хваната тя. Пиарката се изложи още със своето участие във формата. Там тя унижи приятеля си, сваляйки се публично с Иво Аръков.

После излезе, като ни лук яла, ни лук мирисала и взе да се прави на примерна в обятията на Петрозар. От тогава насам тя все му четка егото, за да му помогне да се оттърси от нелепото преживяване.

Ива Екимова

Ива Екимова има много морални становища по някои въпроси

Снощи Ива Екимова се развихри доста с изказванията си и определено прекали, давайки квалификации и правейки твърдения, които трудно може да защити.

Когато съскаше срещу Виолета на Китаеца и й обясняваше как нейният мъж не изневерява, трябваше някой да я сложи на място и да й припомни какви ги вършеше тя в Къщата, негодуват днес потребителите в нета. Да, но никой не се сети!

И докато тя беше заета да дава мнение по тези морални и принципни теми, час по-късно забрави за думите си и започна с изцепките. Ива Екимова ратвори деколтето и взе наред да позира с купонджиите, особено с тези от силния пол.

По някое време толкова беше се омагьосала, че изключи къде се намира, навири щедрото си деколте пред Коцето и му пусна ръце на едно интимно място… Голяма палавница се извъди, ей!

Ето така се шегуват с нея в онлайн пространството. Ива Екимова пак ще трябва да разиграва театри пред Петрозар, колко мила и невероятна половинка е. Добре че той липсваше на партито, в противен случай щеше да стане свидетел на изключително неприятни сцени, хванаха се за главата очевидци.

Блондинката обича да се прави на невинна, но винаги копнее за чуждото внимание и се бута сама в скута на мачовците, че да вземат да я забележат, подиграват й се фенове на формата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар