Моника Валериева в Дубай, пъчи тяло на обществения плаж

Моника Валериева в Дубай, пъчи тяло на обществения плаж
1 (20%) 2 votes

Моника Валериева изпъчи тяло в Дубай, веднага й се присмяха

Моника Валериева лъсна на обществения плаж в Дубай, видя Kliuki.net.

По-интересното е, че моделката се е тагнала от баровски хотел, който си има частна зона за препичане. Но в бързината и в желанието си да се похвали, пропуснала да обърне внимание, че околните не са слепи, смеят й се в мрежата.

Моника Валериева

Моника Валериева се щракна на обществения плаж, смеят й се за тагването

Веднага беше забелязано, че тя не е гост на скъпия комплекс, въпреки че е държала да се изфука точно с това. Може пък да е застанала извън територията, за да може да се щракне на фона на култовото здание, защитават я нейните верни фенове. Така или иначе, Моника Валериева предизвика фурор със своята сесия.

Както винаги тялото й е перфектно, позата запомняща, а Моника в чудесно настроение. И няма как да бъде другояче, при условие, че с нея е любимият мъж. Наскоро той я дари с огромни букети с рози, които изпълниха стаята й, а тя изпадна във възторг. Не много отдавна пък й връчи модерен автомобил…

Въобще този човек много я обича Моника Валериева, а тя е предоволна от живота, който води сега. През лятото се подвизаваше с друг кавалер, сега си има нов обожател, който я засипва непрекъснато с жестовете си. При това доста солидни финансови жестове, което няма как да остане неоценено от Моника Валериева.

Красавицата си е хванала богаташ, шушука цяла София и много държи да узнае кой е той. Ала тя го пази в тайна, за да не предизвика завистниците и конкурентките, които само чакат да се намърдат в нечие чуждо легло.

Двойничката на Николета вече се измъква от имиджа да бъде копие и става все по-реален оригинал, кълнат се последователите й.

Раздялата с приятелката й Андреа не я пречупи, Моника Валериева продължи да води още по-наситено ежедневие.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар