Моника Валериева стана за смях с правопис (Доказателство)

Моника Валериева стана за смях с правопис (Доказателство)
5 (100%) 1 vote

Моника Валериева определено има нужда да се върне към часовете по български език в училище

Моника Валериева се издъни жестоко с правописа си. Моделката, която се прочу покрай уж фалшивата си афера с Валери Божинов, втрещи онлайн потребителите с очевидната си липса на всякакви познания по граматика. Близката дружка на Андреа реши да удари едно рамо за Златка Райкова в новото й начинание като заяви, че е очарована от дрехите, които плеймейтката е започнала да продава.

Моника Валериева стана за смях с правописа си

Моника Валериева стана за смях с правописа си

Само дето Моника Валериева очевидно си няма на идея как точно се пише „очарован“. Тъй като в личния си профил във Фейсбук любовницата на Валери Божинов изтипоса, че е „очЕрована“. И буквално накара всички да зяпнат от изумление.

Най-малкото защото думата не е никак сложно и при произнасяне „А“-то се чува повече от отчетливо. На всичкото оторе потребителка й прави забележка, казвайки й как се пише правилно думата. На което Моника Валериева отговаря единствено със смях. И въобще не си рави труда да оправи грешката си.

И естествено, съвсем си навлече критики. „Хубаво, не й се е учило навремето, ама поне да обръща внимание като й правят забележка“, втрещени са форумци. Други обаче са повече от възмутени, изтъквайки, че е недопустимо едно младо момиче, особено с претенциите на Моника Валериева, да не знае такива елементарни думи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар