Моника Валериева стана метреса – топ 3 на даровете от новото гадже

Гласувайте за статията

Моника Валериева вече е стопроцентова метреса, а огромното й гадже я дарява ли, дарява със скъпи придобивки

Моника Валериева е метреса на 190 килограмов мъж, който не спира да я прави щастлива, научи Kliuki.net.

От известно време тя се радва на такива придобивки, че на всяка дама свят би й се завило… Изглежда новото гадже е супер хлътнало по моделката. Николета със сигурност ще завиди на това положение на Моника, шушукат из мрежата.

Моника Валериева

Моника Валериева получава щедри дарове от Емил

Някои от даровете са толкова щедри, че всички си правят само едни изводи – Моника Валериева яко се отблагодарява на избраника си, писа изданието HotArena.net.

Сигурно е богиня в леглото или пък просто се обичат?! Ето такива са коментарите зад гърба й, но само те си знаят истината.

Екскурзии

Помните, че ви показахме как Моника Валериева се препича в Дубай…

Моника Валериева

Ето кой превърна в принцеса Моника Валериева

Да, там са изхарчени луди пари за нея, а в съседните стаи цяла нощ си затискали главите, докато слушат пъшканията на красавицата.

Съвсем нормална е тази страст между двама влюбени. Останалите им почивки не си струва да бъдат споменавани, защото те са регулярни. Моника Валериева и половинката й всеки уикенда са на СПА и си гледат кефа.

Лъскав автомобил

Моника Валериева заслужава да кара БМВ. А и щом има кой да й го купи, защо не?! Скоро Емил Атанасов смятал и охрана да й сложи, че да не пада косъм от главата й.

Моника и бизнес

Няма да остане на улицата тя, защото не само, че ще получава хонорари от разни изяви, но и ще върти фризьорски салон. Мъжът до Моника смятал да я сложи за управител, на мястото на бившата му. Така тя ще може да се представя за шефка и да покаже всички свои умения.

Емил Атанасов пък имал достатъчно приходи от строителните си проекти, които влага в различни начинания, посочва Галерия.

Този път Моника Валериева е хванала златната рибка, клюкарят по неин адрес из светските среди.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар