Моника Валериева стана анорексичка заради драмите с Валери Божинов?

Моника Валериева стана анорексичка заради драмите с Валери Божинов?
5 (100%) 1 vote

Моника Валериева се е стопила с 10 килограма за по-малко от месец

Моника Валериева стана кожа и кости. Моделката се е стопила с 10 килограма за по-малко от месец, а близките й са ужасно притеснени, че е на път да се разболее от анорексия. А причина за рязкото отслабване на Моника Валериева се оказаха драмите покрай аферата й с мъжа на Николета Лозанова – Валери Божинов.

Моника Валериева страда от анорексия

Моника Валериева отслабна драстично

Заради засиления медиен интерес към нея в последните месеци Моника Валериева буквално се била вманиачила да изглежда перфектно, за да не се излага. Нещо повече, манията й достигнала такива размери, че моделката не спирала да се оплаква на приятелите си, че на снимките й във вестниците и списанията изглежда грозна и дебела. Заради това любовницата на Валери Божинов малко по малко намалила сериозно количеството на храната като в един момент буквално престанала да се храни, притесняват се близките й.

Които обвиняват за всичко футболиста, тъй като покрай слуховете за аферата им Моника се вманиачила до толкова по външния си вид. Приятели на моделката дори издали пред „Всеки ден“, че тя доста често ходи да повръща след като сее е нахранила. Което означава, че освен от анорексия, Моника Валериева се е разболяла и от булимия, научиха от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар