Моника Валериева си хвана за гадже Павлин Гагаузов? (Милионерски наследник)

Моника Валериева си хвана за гадже Павлин Гагаузов? (Милионерски наследник)
5 (100%) 1 vote

Моника Валериева, известна като двойничката на Николета, си хвана за гадже сина на бившия регионален министър Асен Гагаузов – Павлин

 

Моника Валериева – двойничката на Николета си хвана за гадже Павлин Гагаузов, синът на бившия регионален министър Асен Гагаузов.

Моника Валериева си хвана за гадже Павлин Гагаузов?

Моника Валериева си хвана за гадже Павлин Гагаузов?

Освен, че любимият й е много симпатичен, той е неизмеримо богат, разказва изданието lifestyle.bg. Милионерският наследник притежава част от успешния бизнес на баща си, а освен това е крупен собственик на имоти в Дубай.

Явно Моника Валериева, която твърди, че само красотата й напомня на Николета, наистина не иска да следва познатия модел. Тя страни от родните футболисти и не се вкарва в подобни афери, а разумно се е насочила към далеч по-добра партия, шушукат в светските среди.

Моника Валериева - двойничката на Николета, се насочи към милионерски наследник

Моника Валериева – двойничката на Николета, се насочи към милионерски наследник

Изглежда, че Моника Валериева знае с кого да мачка чаршафите и то така, че да не предизвиква само скандали и интриги около себе си. Приятелката на Андреа наскоро лъсна в провокативни снимки с певицата, докато двете си изкарват страхотно по Южното Черноморие.

Вероятно само до там стигат приликите с Лозанова, за чиято двойничка се счита Моника. Преди Николета и Андреа също си бяха доста близки, но после се скараха… май заради мъж, макар че и до сега мълчат по въпроса.

Вижте сами как Моника Валериева си хвана за гадже Павлин Гагаузов – синът на бившия регионален министър!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар