Моника Валериева се сбогува мъчително с Андреа! (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Моника Валериева тъгува за Андреа, въпреки че гордостта й няма да позволи да си признае

Моника Валериева се сбогува мъчително с Андреа, разкри клипче, споделено на профила й. Моделката не би си признала, че тъгува за приятелката си, но истината е точно такава, научи Kliuki.net.

Моника Валериева

Моника Валериева и Андреа, когато бяха приятелки – клипът разплака всички

Моника и Андреа бяха близки години наред, а блондинката най-неочаквано се събра с Николета. Това определено е предателство, което отчитат всички фенове на Моника Валериева. Неслучайно всички от тяхната обща компания застанаха на страната й и обявиха Андреа за лицемерка.

А половинката на Кубрат Пулев е толкова безскрупулна, че грам не жали за чистите отношения, които имаха с Моника. Оказа се, че интересът и пиарът са по-важни за Андреа, така или иначе, никой не вярва в дружбата й с Николета. Всичко е с цел да станат по-популярни двете, защото имаха нужда именно от такъв шум в момента.

И ако това е цената на едно приятелство, ясно какъв човек е Андреа, коментират в мрежата потребителите, защитавайки Моника Валериева. Странно е, че нито един не я подкрепи. Само най-верните и приближени на Николета облизаха страницата й с изкуствени комплименти и радостни възклицания.

Плейметката пък си умря от кеф, че повечето се драчат с нея и недоволстват от развръзката. Тя е свикнала с лошата реклама и буквално изпада във възторг, когато я плюят. За толкова време Николета така и не можа да свърши нещо, за което да бъде поощрена и похвалена – явно толкова си я бива, подиграват й се още във виртуала.

Но Николета знае, че Моника Валериева сега е уязвена до дъно, нещо, за което тя копнееше от лятото. Тогава хубавицата отне Валери Божинов и прекара кратка афера с него. Николета нямаше какво да стори, освен да мълчи упорито по въпроса. Съпругът й си го върна за всичко, а тя нямаше никакъв шанс, освен да приеме стечението на обстоятелствата.

От тогава насам Николета и Валери са по-влюбени и по-заедно отвсякога.

Моника Валериева пък загърби историята и дори отрече да е познавала футболиста, тъй като беше посъветвана да направи така лично от него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Моника Валериева се сбогува мъчително с Андреа! (ВИДЕО)”

  1. hahah

    Ное. 06. 2014

    Хахаха Валери и Николета по-влюбени от всякога как пък не, за това нямат 1 една любовна снимка, а от тогава са се снимали само 2 пъти един до др, без близост

    Reply to this comment

Добавете коментар