Моника Валериева се обясни в любов на Валери, за да дразни Николета?!

Гласувайте за статията

Очевидно след като отмъкна футболиста от друга жена, сега плеймейтката е в положение „прелъстена и изоставена“

Моника Валериева се обясни в любов на Валери Божинов

Моника Валериева се обясни в любов на Валери Божинов

Сапуненият сериал покрай драмата с раздялата на звездната двойка на България Валери Божинов и Николета Лозанова продължава с пълна сила. Първо Николета беше обвинена, че е сложила рога на мъжа си с бивишия си Ники Михайлов. След това пък името на Валери беше набъркано с какви ли не знайни и незнайни родни красавици. С една от тях – Моника Валериева, слуховете го свързват доста упорито.

Въпросната госпожица е по-известна в светското пространство като двойничката на Ни Ло и най-добра приятелка на бившата й първа дружка Андреа. Самата моделка мълчи по въпроса има ли нещо между нея и Божинов. Поведението й в социалната мрежа Фейсбук обаче показва, че май слуховете за афера между двамата ще се окажат истина.

Последните две публикации на Моника в личния й профил накараха феновете да смятат, че хубавицата се обяснява в любов именно на Валери. „Няма как една жена, да не е усмихната и красива,когато е обгърната с внимание…постоянно!Целувам те“, написа Моника, последвано от „Продължавай да ме караш да се усмихвам,и ще ти върна жеста“. „Това за Валери ли се отнася“, усъмниха се веднага почитателите.

И макар Моника да не е уточнила кого точно визира, всички са убедени, че става въпрос именно за футболиста. „Или пък просто се опитва да дразни Николета“, смеят се форумци.

Monika post

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар