Моника Валериева се издъни с правописа си

Моника Валериева се издъни с правописа си
5 (100%) 1 vote

Най-добрата дружка на Андреа показа, че е пропуснала доста от часовете в училище

Моника Валериева се издъни с правописа си

Моника Валериева се издъни с правописа си

Моника Валериева се беше позагубила от светското пространство. Спряганата за любовница на Валери Божинов моделка се покри след слуховете за авантюрата им и по-конкретно след унижението, че май е била свалка за една нощ. Валериева дори си изтри профила във Фейсбук, с което даде повод да се говори, че е в сериозна депресия след като футболистът я употреби и захвърли. Нещо повече, появиха се дори слухове, че най-добрата приятелка на Андреа е влязла за лечение в психиатрия.

Естествено, Моника побърза да опровергае тази информация. За целта моделката отново си активира профила в социалната мрежа и пусна дълъг и обстоен статус как се чувства перфектно и въобще не е влизала в лудница. Вместо да се трогнат от обясненията на Валериева обаче, феновете я скъсаха от подигравки заради кошмарния й правопис. Очевидно моделката не е посещавала особено усърдно часовете в училище, тъй като показа ужасяваща липса на елементарни познания.

Изглежда за Моника „не означава“ е една дума. Най-потресващ обаче е начинът, по който моделката е написала думата „психиатрия“ – „психЯтрия“. Втрещени от неграмотността на любовницата на Божинов, феновете дори не се впечатлиха от много пропуснати запетайки в не твърде дългия пост.

„Явно красотата все пак не е всичко. Като нямаш акъл си оставаш така цял живот“, смеят се форумци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар