Моника Валериева се фука с фигура — мечта (Вижте как се поддържа)

Манекенката Моника Валериева демонстрира супер фигура, фенове напират за диетата й

Моделът Моника Валериева сложи в малкия си джоб всички кандидатки за „Мис Плеймейт“ взети заедно. Красавицата се появи с ослепителна червена рокля на светско парти и демонстрира фигура—мечта.

В последно време манекенката изглежда забележително стройна.  И е загубила няколкото килограма отгоре, които имаше преди. Стройната й фигура спечели заслужени комплименти, както и въпроси как се поддържа в такава форма.

Специално за партито Моника Валериева бе избрала рокля с пайети в цвят виненочервено. А на ушите си носеше великолепни обеци в цвят старо злато. Дългите коси на манекенката бяха оформени в стилна и леко небрежна прическа. Стайлингът й беше завършен от червени обувки.

Моника Валериева показа супер фигура
Моника Валериева показа супер фигура

„Ослепителна е!“, „Истинска красавица“, „Личи си, че е модел“, възхитено шушукаха присъстващи на съседните маси. С магнетичния си поглед Моника спря дъха на не един мъж в залата. И предизвика ревността на доста съпруги.

Фенове напират за диетата на хубавицата
Фенове напират за диетата на хубавицата

Прави впечатление, че през последните седмици Моника Валериева видимо е отслабнала. Очевидно манекенката се е разделила с няколкото килограма в повече, които качи по празниците.

По всяка вероятност тайната на стройната й линия са редовните тренировки във фитнеса и здравословен хранителен режим. Приятелката на Андреа неведнъж е демонстрирала възхитителна фигура, но досега не е разкривала как се поддържа във форма.

Каква е тайната ти, Моника?

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.